Receptie

Tijdens de openingsmaanden is de receptie elke dag open tussen 09.00 - 12.00 uur en 14.00 - 18.00 uur. Buiten deze uren kan altijd een voorlopige plaats ingenomen worden tot 22.00 uur waarbij men zich de volgende dag ten laatste voor 10.00 uur komt inschrijven om een definitieve plaats te verkrijgen.

207 Standplaatsen

Onze camping is toegankelijk voor caravans (max 7m trekhaak inbegrepen), kampeerauto's (max 7m) en tenten. Er worden geen caravans verhuurd. De open plaatsen op gras geven een warm en gezellig gevoel.  Door de open sfeer is orde, rust en respect voor elkaar van groot belang. Aansluiting elektriciteit is overal mogelijk voor caravans en kampeerauto's. Tussen 22.30 uur en 07.30 uur is alle verkeer verboden en wordt de in- en uitgang afgesloten voor voertuigen.

Sanitair

Er is een centraal sanitair gebouw ter beschikking met voldoende afgescheiden douches en toiletten dames en heren. Een toilet mindervaliden is voorzien op aanvraag. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn afwasbakken en bakken voor kleine handwas te gebruiken.  Over de camping zijn er 5 punten voor drinkbaar water, tevens is er op deze plaatsen ook de mogelijkheid voor het ledigen van afvalwater (gewoon en chemisch).

Honden toegelaten

De hondjes kunnen aan alle activiteiten deelnemen . Om de rust te verzekeren worden er maar twee hondjes per standplaats aanvaard.  Aan de baasjes wordt gevraagd om ze steeds aan de leiband te houden, ze rustig te houden, ze nooit alleen achter te laten op de standplaats en steeds uitwerpselen op te ruimen.

Kampeerweide

Een afzonderlijke kampeerweide met 43 standplaatsen voor kleine tentjes is voorzien. Afzonderlijk of in groep kan er gekampeerd worden. Ook hier is orde en rust een verplichting. Door de ligging binnen de camping en het natuurgebied is het er strikt verboden kampvuren te maken.

Cafetaria

Een cafetaria met terras naar de zuidkant ontvangt u voor een fris drankje of voor een versnapering aan democratische prijzen. Tijdens het hoogseizoen juli en augustus worden er geregeld speciale evenementen georganiseerd (bingo , petanque, T-dansant .....).

Ontspanning

Voor groot en klein zijn er rond het receptie- en cafetariagebouw verschillende bezigheden. Speelplein voor de kleinsten. Petanque, minivoetbal, volleybal en basketbal voor iedereen. Er is geen animatie voorzien in de camping , gezien de diverse activiteiten georganiseerd door de gemeente De Panne.